Soul is een heerlijke mix uit zaden, vol met antioxidanten en ontstekingsremmende ingrediënten. Ook heeft het allerlei anti-verouderings voordelen.

Het eerste supplement in zijn soort
Met de introductie van Soul werd een nieuwe gezondheidscategorie gemaakt: voeding uit zaden. Met het creëren van een nieuwe categorie ontstonden combinaties van gezondheidsvoordelen, die nog nooit eerder vertoond waren. Onze supplementen uit zaden zijn krachtige, natuurlijke voedingsbronnen, zonder de mogelijk schadelijke of nutteloze vulmiddelen die we aantreffen in pillen, capsules, extracten, oliën, enz.

Activeert, verfrist en ontgift
Soul zuiver zaad gebaseerde voedingssupplement. Het combineren van de synergetische mengsels van exotische zaden, Soul vult de leegtes in uw dieet. Black komijnzaad, chardonnay druivenpitten, zwart zaad framboos en D-Ribose zijn elk zeer gunstig op hun eigen manier. Maar wanneer het wordt gecombineerd zijn de voordelen ervan zeer sterk uitvergroot.
Welkom bij de meest krachtige antioxidant, antiaging en anti-inflammatoire product op de markt. Cholesterol-verlagend, meer energie en concentratie, goede conditie van de bloedvaten, antioxidant tegen bacteriële infecties, beheersing van een optimale lichaamsgewicht en een stralende huidskleur.

 

ZWARTE KOMIJN ZAAD

Zwarte komijn (ook bekend als Nootmuskaatbloem of Nigella sativa) heeft een geschiedenis van meer dan 2500 jaar, waardoor dit ingrediënt één van de veiligste plantenextracten voor menselijke consumptie is. Ze werden zelfs in Toetanchamons tombe gevonden. Sinds de jaren 60 zijn er meer dan 650 wetenschappelijke studies geweest die de voordelen van zwart komijnzaad aantonen. Zwart komijnzaad is een adaptogeen – wat betekent dat het de weerstand van het menselijk lichaam verhoogt.
Honderden studies zijn naar zwart komijnzaad uitgevoerd waaruit blijkt dat de verbindingen van de zaden bij de bestrijding van gezondheidsproblemen helpen. Zwarte komijnzaden bevatten meer dan 100 chemische verbindingen. Naast kristallijn nigellone wat als het primaire actieve bestanddeel wordt beschouwd, bevatten zwarte komijnzaden: thymoquinone, beta sitosterol, myristinezuur, palmitinezuur, palmitoleïnezuur, stearinezuur, oliezuur, linolzuur, linoleenzuur, arachidonzuur, eiwit, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, foliumzuur, calcium, ijzer, koper, zink en fosfor.

ZWARTE FRAMBOOS ZAAD

Zwarte framboos zaden bevatten fytonutriënten waaronder ellagitannine en anthocyanen. Dit zijn krachtige antioxidanten die vele lichaamsfuncties helpen ondersteunen en de algehele goede gezondheid verbeteren. In feite behoren frambozen tot de top 10 hoge-antioxidanten van groenten en fruit.
Antioxidanten zoeken en elimineren cel-schadelijke stoffen, de zogenaamde vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen van nature in het lichaam zitten of komen er door blootstelling aan giftige stoffen uit het milieu. Hoewel ellagitanninen in de meeste bessen voorkomen, bevatten frambozen de hoogste niveaus.
Zwart framboos zaad is rijk aan meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren. Onderzoek heeft aangetoond dat zwart frambooszaadolie de gezonde lichaamsfuncties ondersteunt.

CHARDONNAY DRUIVENPITTEN

Chardonnay druivenpitten bevatten hoge niveaus van polyfenolen zoals resveratrol en unieke oligomere proanthocyanidine complexen (OPC’s). De krachtigste daarvan zitten in druivenpitten, want het bevat 95% OPC’s, dit is meer dan enig ander antioxidant extract. Proanthocyanidinen zijn bijzonder waardevol voor de gezondheid van de hersenen en cognitieve functies als gevolg van het smoren van vrije radicalen en tegen collageen beschermingseffecten. Proanthocyanidinen zijn vooral effectief in het neutraliseren van de hydroxylradicaal, de schadelijkste van alle vrije radicalen evenals lipide peroxiden. Proanthocyanidinen bleken ook merkbaar het ontstaan van lipideperoxidatie te vertragen en een effectieve chelaat van ijzerionen. Chardonnay druivenpitten hebben grote ontstekingsremmende voordelen en dragen bij aan een optimaal lichaamsgewicht en stralende huidskleur.

D-RIBOSE

D-Ribose is een vijf-koolstof suiker gevonden in elke cel in ons lichaam, die zich met zuurstof en ATP (adenosine trifosfaat) verenigt om energie te geven aan elke cel. Ribose is ook aanwezig in RNA (ribonucleïnezuur), dat één van de voornaamste informatiedragers van levende organismen is. Oxidatieve stress wordt gemeten door schade van vrije radicalen aan cellen. Gelukkig gaat ons lichaam dagelijks met dit probleem om. Echter, als ons lichaam een abnormale verhoging van de vrije radicalen ervaart als gevolg van trainen, dagelijkse stress, te veel roken, overmatige inname van verzadigd vet, onderdrukt immuunsysteem, veroudering, enz., raakt het lichaam vermoeid en wordt minder efficiënt in het produceren van D-Ribose om cellulaire energie bij te vullen. Daarom moeten we het aanvullen met D-ribose teneinde het energiesysteem van de cellen te regenereren.

D-ribose levert een synergetisch effect aan Soul’s mengsel van chardonnay druivenpitten, zwarte frambozen zaad en zwart komijnzaad, door de voordelen van elk te verveelvoudigen.

provoet-wit