Core is een reinigende vitaminenmix van zaden en groentes die 20 keer de voedingsconcentratie bevat van groente en fruit

Het eigen gewicht in goud waard
Core is het tweede revolutionaire product van Rain International. Het bevat hoogwaardige, geconcentreerde voeding in een compact zakje van 30 ml. Core bevat een aantal van de beste groentes en zaden ter wereld. Elk daarvan heeft een eigen klinische reputatie op het gebied van het verbeteren van gezondheidsfuncties, zuivering en ontgifting en biedt bijna alle essentiële vitaminen en mineralen. Dit is een superfood op z’n super best.*

Ingrediënten
Core bevat chlorofylline, aloë vera, spirulina, tarwegras, veenbeszaad, melkdistelzaad, boerenkool, zwarte komijnzaad, chlorella en paardenbloem. Elk ingrediënt draagt bij aan een specifieke gezondheidsfunctie en heeft een krachtig reinigende en ondersteunende werking op de organen in uw lichaam. Zo bevordert bijvoorbeeld spirulina de hersenfunctie, terwijl boerenkool helpt bij de vertering van vetten en melkdistelzaad bekend staat om de goede eigenschappen voor ondersteuning van de lever.

Herstelt en ontstekingsremmend
Rain Core bestellen – Core is de meest geconcentreerde, een natuurlijke groene aanvulling op de markt. Het combineert chlorophyllin, aloë vera, spirulina, tarwegras cranberry zaad, mariadistel zaad, boerenkool, zwart komijnzaad, chlorella, en paardenbloem. Core helpt het herstellen en vullen van je organen op cellulair niveau, zodat de systemen van uw lichaam lopen als een goed geoliede machine. Ontstekingsremmers, verhoogt het welzijn, neutraliseert de schade van vrije radicalen, ondersteunt cardiovasculaire functies en geeft een toename van energie, prestatie en uithoudings-vermogen

INGREDIENTEN

ZWARTE KOMIJNSZAADOLIE
Zwarte komijn zaden bevatten meer dan 100 chemische deeltjes. Honderden studies zijn er gedaan naar deze zaden die hebben laten zien dat delen van de zaden helpen vechten tegen gezondheidskwalen.

MARIADISTEL
Mariadistel is een van de meest krachtige lever-ontgiftende agenten ter wereld. Het actieve antioxidantdeeltje in mariadistel is een flavonoid complex genaamd Silymarin. Deze antioxidant is een van de meest krachtige lever ontgiftende agent ter wereld.

VEENBES ZAAD
Veenbes zaadolie bevat een hoog gehalte aan poly-onverzadigde en mono-onverzadigde vetzuren, phospholipiden, phytosterol en een hoog gehalte aan antioxidanten die een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen leveren.

KOOL
Kool is bekend als het oorspronkelijke supervoedsel en bevat een hoog gehalte aan zwavel en voedingsvezels. Zwavel helpt het verteren en absorberen van vet, en de regeling van bloedsuiker.

CHLORELLA
Chlorella is ongeveer 60 procent proteine, en geeft dezelfde kwaliteit proteine als eieren. Ook is het een goede bron van vetoplosbaren vitaminen, choline, essentiele mineralen en vezels.

SPIRULINA
Spirulina helpt het brein te functioneren, het tellen van witte bloedcellen, stimuleert antilichamen, verhoogt gezondheid van de lever en meer. Ook helpt het bijna alle voedingsstoftekorten door de concentratie aan vitaminen en mineralen.

TARWEGRAS
Tarwegras is samengesteld uit jonge scheuten van tarwe alvorens deze begint te groeien met graan. Tarwegras heeft een hoge concentratie aan chlorophyll, vitaminen, mineralen en enzimen waardoor dit supervoeding is.

 PAARDEBLOEM
Paardebloemwortels, sap en bladen zijn krachtige manieren om het lichaam gezond te houden, van het verbeteren van leverfuncties tot aan het bestrijden van huidsaandoeningen..

ALOE VERA
Aloe Vera kan het verterings- en/of darmsysteem bevorderen.

CHLOROPHYLLIN
Chlorophyllin wordt gebruikt in het steunen van het verwijderen van varierende gien en is een sleuteldeel in het verbeteren van essentiele ontgiftingsfuncties.

provoet-wit