Een afstemming kost  50 euro.

Wat is luisterkind?
Het is een methode om met een kind of volwassene op afstand contact te leggen, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct verandering door te zetten. De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana Hendriks – van Beaumont.

Voor kinderen…omdat kinderen vaak via hun gedrag, lichaam of emoties ouders laten weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat. Krijg maar eens duidelijk wat de oorzaak is. Je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen waar het aan schort. In die situatie kan een luisterkind-afstemming hulp bieden.

Voor volwassenen…omdat er momenten zijn in het leven waarin je behoefte hebt aan antwoorden op vragen of het oplossen van problemen. Thuis, op het werk of in je persoonlijke beleving. Bij slaapproblemen, onbegrepen lichamelijke klachten of als je behoefte hebt aan nieuw inzichten.

Op afstand maak ik contact met jou of kind. Tijdens dit contact gaan we samen kijken wat er aan de hand is en hoe we daar al in het contact direct iets aan kunnen doen. De luisterkind-afstemming duurt net zo lang als nodig is. Ik schrijf mee en stuur je het verslag. Met de inzichten en handvatten kun je zelf aan het werk gaan. Hoe? Dat wijst zich eigenlijk vanzelf.

In een luisterkind-afstemming werk ik op energetisch niveau. Ik leg contact van hart tot hart of van ziel tot ziel. Als de verbinding met de energie van de ander er is, ga ik in gesprek. Ik haal de antwoorden vanuit een diepere laag bij het kind of volwassene naar boven. Live contact is niet nodig, alles gaat via energie.

 

 

 

Nodig:
– akkoord aanvrager vanaf 10 jaar
– akkoord ouders/verzorgers tot 10 jaar
– voor -en achternaam
– leeftijd
– recente foto
– eventuele vragen
– mailadres