Deze 75 minuten durende behandeling is een cadeau voor de huid. Reinigen, scrub/peeling, serum, massage en zuurstofmasker. Tijdens het masker, wat 20 minuten zijn werking moet doen, krijgt u een voet, hand en/of hoofdhuidmassage.

 

Deze therapievorm vindt zijn oorsprong in de koninklijke kuuroorden van Frankrijk waar patiënten zich baadden in de koolstofdioxide rijke wateren om hun wondgenezing te bespoedigen.

De behandeling in de salon bestaat uit een gel en een vliesmasker. De gel produceert het CO2 gas op de huid en de siliconen in het masker voorkomen dat het gas verdampt. Het resultaat is een snelle efficiënte opnamen van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie.
Ons lichaam heeft een systeem om zuurstof naar alle lichaamscellen te brengen waar het als hulp dient om glucose (uit koolhydraten) en vetten om te zetten in energie. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding belangrijk. Dit is dus de reden waarom we moeten bewegen en waarom we masseren in een schoonheidsbehandeling.

Met deze behandeling verhogen we de energie in de huid waardoor ze weer naar behoren kan functioneren, dus er beter uit gaat zien.

 

Huidverslapping, rimpels, couperose, pigmentvlekken, zonverbranding, droge huid, actieve acne, donkere kringen onder de ogen, vetophopingen onder de ogen, cellulitis, striae en littekens.