De behandeling:
Na het reinigen van de huid, wordt de huid gescrubd. Dode huidcellen worden zo verwijderd. Na de scrub krijg je een mud masker op je gezicht, met daarover heen een gaasje gedrenkt in zeewater. Tijdens het mudmasker worden nek en schouders gemasseerd. Daarna wordt het gezicht gemasseerd, met grepen van de Japanse massage technieken. Met een peel off masker wordt de behandeling afgesloten.

Na deze behandeling is het heel belangrijk om goed water te drinken, zodat de vrijgekomen afvalstoffen goed afgevoerd worden.

 

Het effect:
De Japanse Facelift Massage staat bekend om zijn sterk verjongende effect.  Het effect is niet alleen een betere doorbloeding en huidskleur, maar ook diepe ontspanning. Daarom werkt deze Japanse methode vaak ook verlichtend bij hoofdpijn en migraine.
Door de betere balans van de energiestroom kom je beter in je vel te zitten en dat straal je uit. Het is een ontspannende massage die je op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau in harmonie brengt.De toegepaste massagetechnieken zijn een combinatie van verschillende methoden:

  1. Gezichtsreflexologie om het gezicht van binnenuit te beïnvloeden
  2. Acupunctuur pressure punten op verschillende meridianen, om de uiteinden van de medianen te stimuleren, blokkades op te heffen en te ontspannen.
  3. Lymfe- en reflexzone massage op het gezicht, om de huidfuncties, spieren en diepere lagen van de huid te stimuleren en geeft daarmee een anti-age effect; liftend en minimaliseren van rimpels en fijne lijnen.

Na deze behandeling voelt u zich herboren en ziet uw gezicht er frisser en stralender uit. Door de behandeling zullen spanningen en afvalstoffen uit het gezicht verdwijnen. De huid wordt gehydrateerd en de doorbloeding geactiveerd.