harmonie-behandeling

75 minuten: reinigen, aha peeling, serum, bindweefselmassage, peel off masker. Inclusief harsen en/of epileren.

De Face Energy massagetechniek is een combinatie van bindweefsel, drukpunt en draineren. Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effictiviteit van de spieren. Dit werkt celvernieuwend, de huid ziet er steviger en stralender uit.
Bindweefselmassage is goed voor iedereen die voor huidverbetering wil gaan! Het is namelijk een goede manier om de huidconditie te verbeteren en is geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

Bindweefselmassage in kuurvorm?
De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.
Meestal is een kuur van 6 tot 12 behandelingen nodig. Het beste is de kuur 1 keer per week gedurende 3 weken achter elkaar en daarna 3 weken een rustpauze en vervolgens weer 3 weken 1 keer per week.

provoet-wit