9fb017ed-4f24-4f8a-b01f-a03999a491b2

 

Deze Arkada techniek is een corrigerende methode voor ingroeiende nagels.   Deze kan toegepast worden wanneer andere behandelmethoden geen resultaat bieden. Een drastische ingreep zoals het verwijderen van de nagel is niet altijd nodig dan zou deze techniek juist uitkomst kunnen bieden.

Cliënten voelen direct verlichting na één behandeling. Vaak is één behandeling voldoende maar soms is het nodig om na een aantal weken op controle afspraak te komen, daarbij kan een kleine aanpassing gemaakt worden zodat er een goed resultaat is te behalen.

Wat is Arkada precies? Dit instrument is ontwikkeld door Adrian Arkada. het is een zogenaamde teenstabilisator. Een kubus die de teen in een bepaalde positie houdt. Met behulp van speciale lepeltjes wordt de nagel gestabiliseerd en gevormd. Het is 100% veilig.

Deze techniek is effectief en bijna pijnloos, in te zetten bij veel probleemnagels:
– ingegroeide nagels
– tunnelnagels
– traumanagels
– stootnagels

Een week voor de behandeling moet u thuis de nagel voorbehandelen met een speciaal ontwikkeld Arkada serum en ook na de behandeling moet hier mee worden doorgegaan. Een behandeling duurt ongeveer een uur.

.

 

provoet-wit